top of page

Joguines per Somriures '18


Un any més, he tingut el plaer de col·laborar amb el Centre d’acolliment La Gavernera i junts, hem convertit l’estudi en l’escenari d’un gest solidari del 14 al 18 de novembre. A canvi de tres joguines, totes les famílies interessades van poder gaudir de 20 minuts de sessió de fotografia entre rialles, disfresses nadalenques i purpurina.

Une année de plus, j’ai eu le plaisir de collaborer avec la maison d’accueil La Gavernera et ensemble, nous avons fait en sorte que le studio devienne la scène d’un geste solidaire du 14 au 18 novembre. En échange de trois jouets, toutes les familles intéressées ont pu profiter de 20 minutes de séance photo entre éclats de rires, déguisements de Noël et paillettes.

Gràcies a la implicació i dedicació de tots els participants, i amb un total de més de cinquanta regals, els infants del Centre d’acolliment andorrà han pogut sentir l’essència i el caliu de Nadal.

Grâce à la solidarité et au dévouement de tous les participants, et avec un total de plus de cinquante cadeaux, les enfants du foyer ont redécouvert l’essence et la chaleur de Noël.

Vull dedicar una abraçada de tot cor a tots els que heu fet possible aquest esdeveniment tan especial; a tots els participants que han aportat llum i màgia per als nens i nenes de La Gavernera així com a tot l’equip del Centre d’acollida que ho ha fet possible.

Je voudrais remercier de tout mon coeur tous ceux qui ont fait possible la réalisation de cet évènement si spécial; à tous les participants qui ont apporté lumière et magie pour les filles et les garçons de La Gavernera ainsi qu’à toute l’équipe de la maison d’accueil qui en a fait une réalité.

 

Gràcies a l’Aurem, directora de La Gavernera per aquestes tendres paraules… Jo també em sento més gran avui… ❤

“Gràcies Céline per la teva dosi d’humanisme en aquest projecte solidari que engloba a moltes famílies i, alhora, les seves il·lusions!

Els infants i joves vulnerables tenen la sort de comptar amb persones com tu que ofereixen el seu cor en cada acte.

Gràcies de tot cor <3

L’equip humà i tècnic del CAI avui som més grans perquè comptem amb el teu suport.

Una forta abraçada

Aurembiaix’18”

 

Merci encore à Aurem, directrice de La Gavernera, pour ses tendres paroles… Je sens aussi que mon coeur est plus grand aujourd’hui...❤

“Merci Céline pour ta dose d’humanisme dans ce projet solidaire qui englobe beaucoup de familles ainsi que leurs espoirs!

Les enfants et jeunes vulnérables ont la chance de pouvoir compter sur des personnes comme toi qui leur offre son coeur dans chaque acte.

Merci de tout coeur <3

L’équipe humaine et technique du CAI se sent aujourd’hui plus grande car elle compte sur ton support.

On t’embrasse très chaleureusement

Aurembiaix’18”

 


42 vues0 commentaire

Posts récents

Voir tout
bottom of page