top of page

Hello from Us !


Més de quatre setmanes que estem confinats, podem estar molt orgullosos de lo be que ho estem fent! Espero sincerament que estigueu tots molt bé, cadascun de vosaltres, i que gestioneu al millor possible aquest temps i tot el que s'ha de fer amb tranquil·litat i paciència. Ara mateix, el temps és una de les coses de les quals més disposem, així que aprofito aquest article per parlar-vos de les persones que m'ajuden a tirar endavant l'estudi. Estic impacient per retrobar-me amb elles i poder gaudir amb elles a l'estudi.

ADELA

L'Adela, que treballa amb mi des de fa dos anys, és l'encarregada de retocar, editar, i maquetar totes les vostres fotografies. Ha sigut mare per segona vegada aquest febrer i ara mateix ella i tota la família a casa, aprofiten per gaudir al màxim els uns dels altres i dels petits moments que ens brinda el confinament.