top of page

Hello from Us !


Més de quatre setmanes que estem confinats, podem estar molt orgullosos de lo be que ho estem fent! Espero sincerament que estigueu tots molt bé, cadascun de vosaltres, i que gestioneu al millor possible aquest temps i tot el que s'ha de fer amb tranquil·litat i paciència. Ara mateix, el temps és una de les coses de les quals més disposem, així que aprofito aquest article per parlar-vos de les persones que m'ajuden a tirar endavant l'estudi. Estic impacient per retrobar-me amb elles i poder gaudir amb elles a l'estudi.

ADELA

L'Adela, que treballa amb mi des de fa dos anys, és l'encarregada de retocar, editar, i maquetar totes les vostres fotografies. Ha sigut mare per segona vegada aquest febrer i ara mateix ella i tota la família a casa, aprofiten per gaudir al màxim els uns dels altres i dels petits moments que ens brinda el confinament.

IRIS

Esperant la tornada de la baixa de maternitat de l'Adela, arriba a l'estudi l'Iris, a la que molts nens i nenes de la Massana coneixen, ja que també treballa a l'Espai. Ella també està a casa, fent els retocs de les últimes sessions fetes abans del confinament i preparant els àlbums perquè tot estigui a punt quan tot això acabi.

NOVA ACTIVITAT DE FOTOGRAFIA CULINARIA: CREEM XICOIA AMB L'ANNA

Una altra novetat i que pocs potser coneixeu, és l'inici d'una col·laboració fotogràfica molt diferent. Juntament amb l'adorable Anna Bonet, hem creat XICOIA, fotografia gastronòmica.

Amb Xicoia volem fer les fotografies dels vostres plats perquè donin ganes menjar-se'ls fins i tot en paper o per la pantalla. En definitiva, ens agrada fer venir la gana! I així ho farem tan bon punt puguem tornar a la normalitat.

Així i tot, us proposem poder-nos contactar igualment per telèfon o a les nostres xarxes social per poder atendre qualsevol dubte sobre aquesta nova vessant de fotografia gastronòmica. Aquells que teniu a la família un Xef, podeu aprofitar aquest confinament per començar a planificar una bona comunicació a partir d'imatges suculentes, i fer que els vostres clients de sempre i els nous encara tinguin més ganes de visitar-vos i sobretot de degustar-vos.

PROJECTE DE CURS DE FOTOGRAFIA

Com que som les dues molt actives, tenim al cap proposar-vos cursos de fotografia per tots aquells amateurs i no tan amateurs i això és el que també estem preparant aquests dies de confinament, perquè malgrat aquest núvol negre que hi ha darrere la Covid-19, ens agrada pensar en el moment del retorn a l'estudi i poder continuar oferint projectes nous que us motivin a visitar-nos i que ens facin créixer mútuament.

Us desitgem un bon confinament a casa i una bona càrrega de paciència, creativitat i bon humor per a petits i grans.

De ben segur que heu trobat activitats diferents, creatives i emocionants per passar cada dia una bona estona en família i que aquests dies, que encara no sabem quan acabaran, puguin esdevenir després un record positiu de totes les coses bones que en traurem... encara que ara no ens ho sembli.

Fins molt aviat (creuem els dits) i sobre tot #quedatacasa.

Céline - Anna - Iris - Adela

" Cada vegada que caus, reculls una cosa nova". Oswald Avery.

Plus de quatre semaines que nous sommes confiné(e)s. Nous pouvons être fier(e)s de tenir bon. J’espère sincèrement que vous allez bien, chacun d’entre vous, et que vous gérez au mieux ce temps et toutes les choses à faire avec tranquilité et patience. Je profite de cet article pour vous donner des nouvelles des personnes qui font vivre ce studio :

Pour ceux qui la connaissent, Adela qui travaille à mes côtés depuis 2 ans dans la partie retouches photos, édition, maquetation et impression, a eu un deuxième magnifique bébé en Février. Tout sa petite famille est bien au chaud et on espère se revoir très bientôt.

En attendant la fin de son congés maternité, Iris, que beaucoup d’enfants de la Massana connaissent de l’Esplai, a pris la relève d'Adela depuis cet automne. Elle est elle aussi chez elle, finissant quelques retouches et maquetation d'albums des sessions précédent le confinement, pour tout soit prêt quand nous pourrons reprendre l'activité.

Je tiens également à vous informer d’une nouvelle collaborations que j’ai entamé il y a peu avec mon adorable consoeur Anna Bonet. Ensemble, nous avons lancé XICOIA, photographie culinaire.

Notre ambition est de réaliser des photographies qui donneront à vos plats l’envie d’être mangé directement sur le papier… notre spécialité : mettre l’eau à la bouche! Enfin…dès que nous pourrons le faire bien sûre. Un chef ou restaurateur dans la famille ? nous pouvons déjà vous renseigner par téléphone pendant cette période de confinement.

Prochainement également, toujours avec Anna, nous inaugurerons des cours de photographie pour les amateurs et amateurs éclairés.

Malgré ce nuage noir Covid-19, nous gardons l'esprit occupé et nous nous projetons pour retour. Nous vous souhaitons être bien confiné(e)s à la maison et armé(e)s de patience et d’une multitude d’idées pour occuper petits et grands. Certainement déjà, des idées ont germés, de bons repas se ont été préparés, de nouveaux jeux inventés, des moments retrouvés qui pourront mettre un peu de positivité dans cette période troublée.

A trés vite (croisons les doigts) et surtout #restonschezsoi

Céline - Anna - Iris - Adela

“A chaque fois que tu tombes, ramasses quelque chose”. Oswald Avery.


59 vues0 commentaire

Posts récents

Voir tout
bottom of page