top of page
  • Anna

De tot cor...


Aquesta setmana és, per a mi, el final d'un bonic camí. He pres la decisió de marxar de l'estudi, amb un pessic ben fort al cor per a tots vosaltres.

La vida dóna voltes i com tots sabeu hi ha certes propostes que no es poden deixar passar, és el que m'ha passat i per això me'n vaig.

Ha sigut un immens plaer poder compartir amb tots vosaltres aquests moments de les vostres vides, l'arribada d'un bebè en una família, aniversaris i retrobaments en sessions d'estudi, parelles desprenent amor, bodes romàntiques i altres més divertides, batejos i comunions, esdeveniments i festes multitudinàries, etc. M'heu deixat compartir moments vostres, íntims, privilegiats i únics, i per això us vull donar les gràcies, de tot cor, merci.

He rigut, m'he emocionat, algun cop fins i tot he plorat acompanyant-vos descobrint les imatges màgiques de la Céline.

Us enyoraré, els riures dels petitons, les rialles més tímides dels més grandets i adolescents, les cares desbordant d'amor dels papis als nens, les mirades enamorades de les parelles que portin 15 dies o 15 anys junts, els somriures dels familiars descobrint-se uns a altres, definitivament ho enyoraré...

Merci Céline pour ces expériences que nous avons vécus ensembles et cette expérience que tu m'as transmit. Je pars le coeur gros mais la tête pleine! Je vais regretter tes images et la joie que j'avais à les exposer, tu es une incroyable artiste, sois-en sûre! Le studio et sa chaleur me manqueront aussi, le bien-être ressenti dans cette magnifique borda est unique et irremplaçable.

L'Anna que va entrar a l'Estudi Céline Pech Fotografia no és l'Anna que en sortirà, puc dir que he crescut al vostre contacte i al contacte de la Céline. M'heu ajudat a superar-me i créixer professionalment com personalment. De nou, de tot cor i per acabar:

...GRÀCIES!


41 vues0 commentaire

Posts récents

Voir tout
bottom of page