© 2020 CELINE PECH FOTOGRAFIA

Disseny de la pàgina web fet per Sitevenia - www.sitevenia.com

Site créé par Sitevenia - www.sitevenia.com

El Meu Gos i Jo 2018

12 Apr 2018

Aquest any, com ja és costum a l'estudi, hem dut a terme la 3a edició de l'operació solidària "El Meu Gos i Jo".

Es cert qu'aquest any hem tingut menys participació com recaudació de pinso, però les families participants heu donat més qu'als anys anteriors, per aixo MERCI!!! Sou de lo milloret <3
Per aquesta raó, hem volgut donar-vos les gràcies a travers de dos diferents concurs per Facebook. Un dedicat als retrats de gossos i un altre per a posar en relleu l'amor qu'uneix el gos i el seu amo. Tot seguit podreu apreciar les dues fotos guanyadores com els nostres "coup de coeur":

 

 

 

 

Durant aquesta operació, hem rebut la visita de RTVA qui ens ha dedicat uns minuts al diari del cap de setmana corresponent. Una entrevista força divertida i uns periodistes a prova de gossos si! Moltes gràcies a vosaltres pel vostre temps i dedicació.

 

 

També hem tingut la sort de veure certes families repetir per segona o tercera vegada, es el cas d'una parella encantadora que ens ha vingut a veure amb una petició especial: utilitzar aquestes imatges per a anunciar als seus coneguts la seva boda. Romantiques com som les nenes de l'estudi, l'idea ens ha entusiasmat! Podeu apreciar l'interpretació que n'ha fet la Céline tot seguit:

 

 


De nou us tornem a donar les gràcies per a la vostra implicació, Bomosa tindrà pinso durant uns mesos per als gossos de la gossera gracies a la vostra generositat.


De tot cor merci per aquest super cop de pota! <3

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Posts à l'affiche

Love Actually

October 27, 2017

1/2
Please reload

Posts Récents

March 31, 2020

April 9, 2019

October 11, 2018

April 12, 2018

Please reload

Archives