© 2020 CELINE PECH FOTOGRAFIA

Disseny de la pàgina web fet per Sitevenia - www.sitevenia.com

Site créé par Sitevenia - www.sitevenia.com

Joguines per Somriures '17

21 Dec 2017

 

Aquest any, com el passat amb Càritas, hem volgut donar resó a una institució andorrana, el Centre d’acolliment La Gavernera, amb la nostra operació solidària “Joguines per Somriures ‘17”

 

A finals de novembre, vam dedicar 4 dies a oferir mini-sessions a totes les famílies interessades en participar en l’operació a l’estudi.

 

A canvi d’una joguina per participant, us proposàvem 20 minuts de sessió d’estudi, amb imatges nadalenques, com normals, entre família, germans, cosins, amics o parella: totes les peticions eren les benvingudes.

 

Envoltats de gorres de Nadal, bombolles de sabó i pallassades de la Céline i l’Anna, els participants van gaudir d’un moment alegre en un ambient ben divertit!

 

El resultat d’aquesta operació “Joguines per Somriures ‘17” va ser una cinquantena de joguines i accessoris de neu, entre els quals jocs de taula, puzles, guants, gorres o mascares. Una bona cistella solidaria de part dels nostres super models per als nens i nenes allotjats a La Gavernera.

 

Volem donar les gràcies a tots els participants, gràcies per la vostra implicació i interès, sense vosaltres, aquestes operacions no serien possible. Es un plaer immens poder treballar amb gent tant dedicada i generosa.

 

Tot seguit, us deixem un tastet de les imatges que ha capturat la Céline durant l’operació.

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Posts à l'affiche

Love Actually

October 27, 2017

1/2
Please reload

Posts Récents

March 31, 2020

April 9, 2019

October 11, 2018

April 12, 2018

Please reload

Archives