top of page

Al Cau de la Mama


MOTLLE DE GUIX DE LA PANXETA DE LA MAMA

MOULAGE EN PLÂTRE DU BIDOU DE MAMAN

Com es desenvolupa la sessió?

Us proposem aquesta sessió original i a la vegada molt artesanal, just després de la nostra sessió maternitat o com a sessió única, que consisteix a enguixar la panxa rodona, perquè més tard esdevingui el motlle on podrà reposar el nou nascut. Aquestes sessions es realitzen idealment durant el setè mes d'embaràs i després d'una cita prèvia a l'estudi.

Comment se déroule la séance?

Nous vous proposons cette session de moulage du ventre à la fois très originale et très artisanale suite à la notre session maternité ou en option unique. Ces sessions sont à réaliser idéalement au 7ème mois de grossesse suite à une rencontre au préalable au studio.

"Al Cau de la Mama" consisteix a realitzar el motlle de la panxa amb tires de guix. Una vegada s'ha fet el motlle, aquest, reposarà tranquil·lament a l'estudi a l'espera del naixement del vostre bebè. Utilitzarem el motlle per la sessió de maternitat -cap als 7/10 dies del bebè- com a atuell on recolzarem el nou nascut per fer-li fotografies úniques i valuoses. Si voleu, després de la sessió, podreu marxar amb el motlle i utilitzar-lo com més ho desitgeu.

"Al Cau de la Mama" consiste à réaliser un moulage du ventre avec des bandes de plâtre. Une fois le moulage réalisé, il patientera tranquillement au studio en attendant la naissance de votre bébé. Nous l’utiliserons donc ensuite pour la session naissance -vers les 7/10 jours de bébé- comme contenant pour déposer bébé et faire de précieuses photos.

Vous pourrez suite à la session, repartir avec le moulage et en faire l’utilité que vous souhaitez.

Realitzar un motlle "Al Cau de la Mama" us deixa una petjada permanent de la vostra maternitat i de l'acolliment del vostre petit tresor. D'aquesta manera tindreu un record meravellós tant amb les fotografies realitzades com amb el motlle que us recordarà per sempre la mare que éreu a punt d'esdevenir.

Opcions “Al Cau de la mama”:

> Amb la sessió maternitat: 25€

> Sense la sessió maternitat: 50€

Réaliser le moulage “Al cau de la mamà” vous laisse ainsi une trace permanente de votre maternité et de l’accueil de votre petit trésor. En effet, vous aurez un souvenir merveilleux aussi bien avec les photos réalisées que pour vous-même en tant que maman avec ce moulage de ventre qui vous restera.

Option “al cau de la mama”:

> Avec la session maternité : 25 €

> Sans la session maternité : 50 €

 

Una sessió amb...

La Carine i el Manu són francesos i viuen al Pas de la Casa des de fa uns quants anys. Per la nostra primera quedada, a la sessió de consulta, vam connectar moltíssim. Tots dos estan bojos de felicitat a l'espera de la pròxima nineta de casa i estan molt motivats per realitzar la sessió de fotografia maternitat que recordaran per sempre. Me'n adono que si els hi proposo alguna cosa original i diferent, probablement em segueixin... Acabem parlant doncs d'aquest famós motlle de la panxeta. Aleshores, de seguida se senten emocionats amb la idea! Decidim doncs que finalitzarem la sessió de maternitat amb la creació del motlle.

Une session avec…

Carine et Manu sont français et vivent au Pas de la Casa depuis de nombreuses années. Lors de notre première rencontre en session de consultation, le courant passe merveilleusement bien. Le couple est fou de joie d’attendre leur petite fille et ils sont très motivés pour réaliser une session photos maternité dont ils se souviendront. Je m’aperçois que si je leur propose quelque chose d’original et différent, il est bien probable qu’ils me suivront. On en vient donc à parler de ce fameux moulage de bidou, et là, ni une ni deux, ils sont emballés! nous décidons donc que nous terminerons notre session maternité avec la réalisation du plâtre.

El dia de la sessió de maternitat arriba. En Manu té molt d’humor i l’estudi està animat per un molt bon ambient replet de rialles. Amb les quatre parets respirant belles imatges d’aquesta preciosa parella, passem a coses sèries: El motlle de la panxeta!

Tira rere tira, cobreixo la panxa fins que esdevé tot blanc. Minuts d’assecatge més tard, passem a retirar el motlle. I vet aquí el resultat de “al cau de la mama” que esperarà pacientment l’arribada de la petita Lou unes setmanes més tard.

Le jour de la session maternité arrive. Manu a beaucoup d’humour et une super ambiance pleine de fous rire anime le studio. Le boitier bien rempli de joli images de ce beau couple, nous passons aux choses sérieuses : le moulage du bidou!

Bande après bande, je recouvre le ventre jusqu’à ce qu’il devienne tout blanc. Quelques minutes de séchage plus tard, je passe au démoulage… et voilà un beau moulage “au creux de maman” qui attendra patiemment l’arrivée de la petite Lou quelques semaines plus tard.

Benvinguda petita Lou! La teva mama m’ha trucat per avisar-me del teu naixement, hem reservat una tarda per a la nostra sessió del teu primer reportatge fotogràfic. Quina il·lusió conèixer-te! Com de costum, una sessió amb un nou nat és per a mi un moment privilegiat de tendresa, un fragment de dolçor repenjat en el temps. Com previst, recupero el motlle de la panxa de la Carine i la poso sobre el parquet. Enrotllo delicadament a la petita Lou en un llençol blanc i la deixo lentament en aquesta reconstrucció de la panxa de la mama, com la tenia pocs dies abans.

Bienvenue petite Lou ! Ta maman m’a appelé pour me prévenir de ta naissance, nous avons réservé un après-midi pour notre session de ton premier reportage photos. Quel joie de te rencontrer ! Comme d’habitude, une session avec un nouveau-né est pour moi un moment si privilégié de douceur comme suspendu dans le temps. Comme prévu, je récupère le moulage du ventre de Carine que je dépose sur parquet. J’enveloppe délicatement la petite Lou dans un tissu blanc puis je la dépose doucement dans ce ventre reconstitué de maman, comme il y a encore quelques jours à peine.

La Carine i en Manu han estat molt emocionats i feliços a l'hora de descobrir les imatges. Hem creat un magnific àlbum amb les imatges que podeu veure a continuació. I com res és millor que un testimoni, us deixo amb la lectura d’aquestes línies que m’han escrit amb molt de carinyo:

Carine et Manu ont été très émus et heureux à la découverte de ces images. Nous avons réalisé un très bel album avec ces images que voici. Et comme rien de tel qu’un témoignage, je vous laisse à la lecture de ces quelques lignes tendres qu’ils m’ont laissé:

 

“Un enorme “gràcies” pel teu fabulós treball que és excepcional. Hem passat un moment genial, replet d’emocions i de complicitat.

És una experiència extraordinària per viure, que no oblidarem mai i que ha significat una nova etapa de la nostra vida…

Tornarem per compartir nous moments…

Gràcies per la teva bondat.

Manu, Carine i Lou”

 

“Un énorme “merci” pour ton fabuleux travail qui est exceptionnel. Nous avons passé un super moment, rempli d’émotions et de complicité.

C’est une expérience à vivre extraordinaire, qu’on oubliera jamais et qui était une nouvelle étape dans notre vie…

On reviendra partager d’autres moments…

Merci de ta gentillesse.

Manu, Carine et Lou”

 


104 vues0 commentaire

Posts récents

Voir tout
bottom of page