top of page

El Meu Gos i Jo 2018


Aquest any, com ja és costum a l'estudi, hem dut a terme la 3a edició de l'operació solidària "El Meu Gos i Jo". Es cert qu'aquest any hem tingut menys participació com recaudació de pinso, però les families participants heu donat més qu'als anys anteriors, per aixo MERCI!!! Sou de lo milloret <3 Per aquesta raó, hem volgut donar-vos les gràcies a travers de dos diferents concurs per Facebook. Un dedicat als retrats de gossos i un altre per a posar en relleu l'amor qu'uneix el gos i el seu amo. Tot seguit podreu apreciar les dues fotos guanyadores com els nostres "coup de coeur":

Durant aquesta operació, hem rebut la visita de RTVA qui ens ha dedicat uns minuts al diari del cap de setmana corresponent. Una entrevista força divertida i uns periodistes a prova de gossos si! Moltes gràcies a vosaltres pel vostre temps i dedicació.

També hem tingut la sort de veure certes families repetir per segona o tercera vegada, es el cas d'una parella encantadora que ens ha vingut a veure amb una petició especial: utilitzar aquestes imatges per a anunciar als seus coneguts la seva boda. Romantiques com som les nenes de l'estudi, l'idea ens ha entusiasmat! Podeu apreciar l'interpretació que n'ha fet la Céline tot seguit:

De nou us tornem a donar les gràcies per a la vostra implicació, Bomosa tindrà pinso durant uns mesos per als gossos de la gossera gracies a la vostra generositat.

De tot cor merci per aquest super cop de pota! <3


49 vues0 commentaire

Posts récents

Voir tout
bottom of page