top of page

El Meu Gos i Jo 2018


Aquest any, com ja és costum a l'estudi, hem dut a terme la 3a edició de l'operació solidària "El Meu Gos i Jo". Es cert qu'aquest any hem tingut menys participació com recaudació de pinso, però les families participants heu donat més qu'als anys anteriors, per aixo MERCI!!! Sou de lo milloret <3 Per aquesta raó, hem volgut donar-vos les gràcies a travers de dos diferents concurs per Facebook. Un dedicat als retrats de gossos i un altre per a posar en relleu l'amor qu'uneix el gos i el seu amo. Tot seguit podreu apreciar les dues fotos guanyadores com els nostres "coup de coeur":

Durant aquesta operació, hem rebut la visita de RTVA qui ens ha dedicat uns minuts al diari del cap de setmana corresponent. Una entrevista força divertida i uns periodistes a prova de gossos si! Moltes gràcies a vosaltres pel vostre temps i dedicació.