top of page

Donar la Benvinguda al bebè : imatges per a sempre, pares en un nuvolet!


Aquesta carona que menjariem a petons es la del "bebè més maco del món" com m'ho van dir el papa i la mama! No els puc contradir amb lo tranquil que va estar durant la sessió i amb lo adorable que és! Els pares d'aquest ninet son una parella d'amics, m'he sentit molt feliç i privilegiada de rebre'ls per a fer aquesta sessió nou nat per a donar la benvinguda a seu bebè. Hem tancat el nostre any de bebès molt positivament amb un munt d'emocions en un bonic moment compartit com m'agraden, els hen donc les gràcies!

Quan futurs pares venen a l'Estudi a coneixer l'Anna i jo per a informar-se sobre la nostra manera de treballar, sempre expliquem que la nostra prioritat es el confort del bebè com la seva seguritat. Una sessió nou nat té lloc idealment als 10 dies del bebè. Us convidem a llegir els nostres consells en la nostra pàgina web https://www.celinepech.com/acollir-al-bebe o contactar-nos, ens encanta parlar, intercanviar i rebre-us! :)

67 vues0 commentaire

Posts récents

Voir tout
bottom of page