top of page

Moments únics, fotografies d'emocions {Céline Pech, Fotografa a Andorra}


Es perquè us estimeu, que heu triat el casament per a celebrar-ho. Aquest dia és el vostre dia, el dia en el que reuniu els vostres estimats per a junts viure un dia excepcional. Com cada moment important de la vida, en voldreu guardar un record per sempre i així ho podreu fer amb les meves imatges.

Sóc fotògrafa professional, m’agrada capturar les emocions tant com els moments claus. Seré la vostra ombra discreta durant aquest dia per re-transcriure’l tal i com l’heu viscut. M’agrada la gent que s’estima, tinc a cor que les meves imatges siguin el mirall dels vostres sentiments i del vostre esdeveniment, i que s’assemblin a qui sou. Veig el vostre casament com una història bella i intensa per explicar, és per això que el meu enfocament és gairebé periodístic. Esdevinc la reportera còmplice per retransmetre amb força i justesa el transcorregut del dia clau.