top of page

Joguines per Somriures '17


Aquest any, com el passat amb Càritas, hem volgut donar resó a una institució andorrana, el Centre d’acolliment La Gavernera, amb la nostra operació solidària “Joguines per Somriures ‘17”

A finals de novembre, vam dedicar 4 dies a oferir mini-sessions a totes les famílies interessades en participar en l’operació a l’estudi.

A canvi d’una joguina per participant, us proposàvem 20 minuts de sessió d’estudi, amb imatges nadalenques, com normals, entre família, germans, cosins, amics o parella: totes les peticions eren les benvingudes.

Envoltats de gorres de Nadal, bombolles de sabó i pallassades de la Céline i l’Anna, els participants van gaudir d’un moment alegre en un ambient ben divertit!

El resultat d’aquesta operació “Joguines per Somriures ‘17” va ser una cinquantena de joguines i accessoris de neu, entre els quals jocs de taula, puzles, guants, gorres o mascares. Una bona cistella solidaria de part dels nostres super models per als nens i nenes allotjats a La Gavernera.

Volem donar les gràcies a tots els participants, gràcies per la vostra implicació i interès, sense vosaltres, aquestes operacions no serien possible. Es un plaer immens poder treballar amb gent tant dedicada i generosa.

Tot seguit, us deixem un tastet de les imatges que ha capturat la Céline durant l’operació.


62 vues0 commentaire

Posts récents

Voir tout
bottom of page