top of page

Love Actually


Fa un parell de mesos, ens va contactar la Hanna, futura mama d'un petit Vili, per a fer una sessió de naixement. Al venir a fer la consulta, ens va explicar, en anglès, que ella era finlandesa i que havia conegut el seu home a través d'Internet, el Sergio. De mica en mica es van anar coneixent i apreciant cada cop més, entre tatuatges i pel·lícules de ciència ficció, fins que ella va fer el pas de venir a viure a Andorra, ben lluny de casa seva! A nosaltres ens va encantar aquest conte, una història d'amor en èpoques modernes. I aquí estan, un temps després, acollint el seu primer fill, dedicant-li una sessió exclusiva envoltats de peluixos, entre Chubaka i la gorra Jedi, entre els braços tatuats del papa i la mama: En definitiva, una sessió diferent per a una història atípica i una parella encantadora! Tot seguit, volem compartir amb vosaltres unes quantes imatges de la sessió del Vili perquè vosaltres també pugueu apreciar-les i gaudir-les!

No dubteu en comentar i compartir aquesta bonica historia!


62 vues0 commentaire

Posts récents

Voir tout
bottom of page